Samantha, vertel eens wat er in jouw boek puppy praatjes te lezen is.

Puppypraatjes is een initiatief van Hondenschool Utrecht

Hondenspecialist Samantha

In dit boek vindt je vele tips over opvoeding en training van de pup. Maar ook heb ik vele overige dingen in dit boek beschreven. Zoals spullen die je nodig hebt bij aanschaf van de pup als vachtverzorging, maar bovenal trainingstips en oefeningen die stap voor stap beschreven staan. Ook lees je in dit boek antwoorden op vragen die wij vaak krijgen bij de hondenschool.

Daarnaast verwijs ik in mijn schrijven naar cursussen, trainen en workshops die bij ons en bij diverse andere hondenscholen wordt aangeboden. Samen geven wij richting aan wat je een hond kan leren. Ik heb het boek puppy praatjes samengesteld met hulp van een dierenarts, Trimsalon ,dierenwinkel, gedragstherapeut en kynologisch instructeur.

Hondenspecialist Samantha puppy praatjes

Maar het opvoeden en leren gaat verder dan het trainingsveld van de hondenschool. En dat geeft mij de reden je ook thuis te ondersteunen met een boek vol praktische informatie, adviezen en handvatten.  Met dit boek haal je jaren expertise in huis. En gaan wij samen aan de slag met het toepassen van een positieve  opvoeding van je trouwe viervoeter pup. Ontzettend veel leesplezier dus!